Actief Rijnwoude

Voor inwoners van Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Benthuizen staat het E(nergie) Team Rijnwoude voor u klaar

buurman en buurmanWoont u in Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Benthuizen? Dan helpt het E(nergie) Team Rijnwoude u graag. Enthousiaste buurtbewoners komen bij u langs en geven u advies op maat hoe u uw energieverbruik omlaag brengt. Ook pakken zij gelijk kleine, energiebesparende maatregelen in uw woning op. Bijvoorbeeld het plaatsen van tochtstrips, radiatorfolie en waterbespaarders. Ook kunnen zij de cv-ketel instellen op 60 graden, oude lampen vervangen door ledlampen en de luchtkwaliteit meten om zo de ventilatie van uw woning te controleren.

Meer informatie en aanvragen

Heeft u een (sociale)huur of koopwoning in Rijnwoude? En heeft u moeite om de energierekening te betalen? Dan komt het E(nergie) Team Rijnwoude graag bij u langs! Een bezoek van het E(nergie) team kost u helemaal niet. Alleen maar een kop koffie met een glimlach.

Neem is contact op met Mariska van Dorp om u aan te melden of meer informatie te krijgen. Zij is bereikbaar via mariska@actief-rijnwoude.nl of 06 16 53 65 47. Meer informatie vindt u op de website van Actief Rijnwoude. Lees ook het verhaal van Bruno en Bert: ‘Buurman & Buurman in actie!’. Een bezoek van het E(nergie) team kost u helemaal niets. Alleen maar een kop koffie met een glimlach.