Dinsdag 17 juni: Webinar Marly Bonte
Smullen uit eigen (bos)tuin: verwerken en conserveren
- Datum
- dinsdag 17 juni 2025 van 20:00 tot 21:30
- Locatie
- Online
Wie voedsel teelt in een moestuin of (mini)voedselbos oogst al snel allerlei groenten en fruitsoorten die je niet of nauwelijks in de winkel vindt. Leuk die bijzondere producten maar… wat doe je ermee?
Marly Bonten weet raad. De afgelopen 12 jaar specialiseerde zij zich in het verwerken en conserveren van allerlei eetbaar goed. Niet-alledaagse soorten als lisdodde of dennennaalden, en gangbare soorten bekend van de groentenafdeling in de buurtsuper. In dit webinar gaat Marly aan de slag met diverse bessen, Oostindische kers, rozemarijn, goudsbloem, rucola, hazelnoot en vijgenblad. Zij maakt hiervan onder meer siropen, bloemenboter, kruidenthee en hazelnootkoekjes.
Wanneer: Dinsdag 17 juni 2025, van 20.00 tot 21.30 uur