Actief Rijnwoude

Voor inwoners van Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Benthuizen staat het E(nergie) Team Rijnwoude voor u klaar

Woont u in Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Benthuizen? Dan helpt het E(nergie) Team Rijnwoude u graag. Enthousiaste buurtbewoners komen bij u langs en geven u advies op maat hoe u uw energieverbruik omlaag brengt. Ook pakken zij gelijk kleine, energiebesparende maatregelen in uw woning op. Bijvoorbeeld het plaatsen van tochtstrips, radiatorfolie en waterbespaarders. Ook kunnen zij de cv-ketel instellen op 60 graden, oude lampen vervangen door ledlampen en de luchtkwaliteit meten om zo de ventilatie van uw woning te controleren.

Aanvragen

Heeft u een (sociale)huur of koopwoning in Rijnwoude? En heeft u moeite om de energierekening te betalen? Dan komt het E(nergie) Team Rijnwoude graag bij u langs! Een bezoek van het E(nergie) team kost u helemaal niet. Alleen maar een kop koffie met een glimlach.

Meer informatie

Neem is contact op met Mariska van Dorp om u aan te melden of meer informatie te krijgen. Zij is bereikbaar via mariska@actief-rijnwoude.nl of 06 16 53 65 47. Meer informatie vindt u op de website van Actief Rijnwoude.

Buurman en Buurman op bezoek!

Bruno en Bert van het E(nergie) Team Rijnwoude brachten samen met wethouder Duurzaamheid Gert van den Ham een bezoek aan mevrouw De Ruijter in Hazerswoude-Dorp. Ze bespraken de mogelijkheden hoe mevrouw De Ruijter direct energie kan besparen, deden een luchtkwaliteitsonderzoek en brachten gelijk een paar energiebesparende producten aan in de woning.  

Lees ook het verhaal van Bruno en Bert: ‘Buurman & Buurman in actie!’.