Energiecoaches Energiek Alphen

Met een advies op maat weet u precies met welke maatregelen u snel bespaart op energie en uw wooncomfort verhoogt.

Als huiseigenaar in de gemeente Alphen aan den Rijn kun je gratis gebruik maken van een energiecoach. Energiecoaches zijn enthousiaste buurtgenoten die een opleiding hebben gevolgd tot energiecoach.

Stap voor stap voorbereiden

Er zijn grote en kleine maatregelen die je kunt nemen om je huis energiezuiniger te maken. Maar welke maatregelen passen het beste bij jou woning en je woonsituatie? Ieder huis is anders en dan is een advies op maat wel zo fijn. Voordat je overstapt op aardgasvrij wonen kun je een aantal stappen nemen om je hierop voor te bereiden. Je energierekening houd je in de hand met kleine maatregelen die niet veel kosten. Er is een enorm aanbod van producten die je hierbij kunnen helpen. De energiecoaches helpen je om hierin de juiste keuzes te maken.

De energiecoaches van Energiek Alphen aan den Rijn

De energiecoaches van Energiek Alphen aan den Rijn helpen je graag op weg met een gratis energieadvies. Ook geven zij informatie over subsidies en voordelige financieringsmogelijkheden. De energiecoaches zijn enthousiaste buurtgenoten die hun kennis en ervaring graag met je delen. Zij ondersteunen je met het verduurzamen van je woning. 

Wat houdt de hulp in

  • Huisbezoek: samen met de energiecoach breng je de opties om je huis te verduurzamen in kaart.  
  • De energiecoach helpt bij het nemen van kleine maatregelen.  
  • Als professioneel technisch advies nodig is, helpen zij je hierbij. 
  • Ondersteuning voor het aanvragen van subsidies.  
  • Ondersteuning bij het aanvragen en vergelijken van offertes

Aanvraag 

Een gesprek met een energiecoach vraag je aan bij Energiek Alphen aan den Rijn. We werken samen met deze lokale energiecoöperatie. Gebruik hiervoor de button 'Gratis advies aanvragen' onderaan deze pagina.

Gratis advies aanvragen